Palma - Parhaita matkailualan yritysesimerkkejä Savosta ja Keski-Suomesta

Palma - Parhaita matkailualan yritysesimerkkejä Savosta ja Keski-Suomesta

04.11.2019 - 05.11.2019

Tervetuloa mukaan tutustumaan sharmantteihin savolaisiin ja vierailemaan Kuopion uudessa Saanassa.

Tervetuloa mukaan tutustumaan sharmantteihin savolaisiin ja vierailemaan Kuopion uudessa Saanassa.

Tapaamme menestyneitä yrittäjiä sekä kuulemme yritysryhmähankkeista. Yhteistä yritykselle on luja usko omaan tuotteeseen, korkeat laatuvaatimukset sekä suomalaista luontoa kunnioittavat arvot.

Lue lisää vierailukohteistamme ja lähde mukaan verkostoitumaan ja kuulemaan ideoita, miten voisit kehittää omaa toimintaasi! Matkasta on hyötyä jo toimiville matkailualan yrittäjille.

Hinta 100 € + alv 24 %. Sisältää ohjelman mukaiset matkat, yöpymisen 2 hh huoneessa, yritysesittelyt, ohjelman mukaiset lounaat sekä maistelut.

 

Mukaan mahtuu 25 yrittäjää Hämeen alueelta.
Ilmoittautuminen viimeistään 15.9.2019

Lisätietoa: Maija Pitkonen, 0400 461 707

 

Maanantai 4.11.2019

07.00                  Forssa, ProAgrian Toimisto
08.00                  Hämeenlinna, ProAgrian toimisto
09.00                  Lahti, Matkakeskus
09.30                  Heinolan Heila, lyhyt pysähdys
09.45                  Lähtö
11.45                  Yritysesittely: Sahalahti Resort ja lounas
13.15                  Lähtö
14.15                  Yritysesittely: Tea House of Wehmas ja maistelu
16.30                  Lähtö
18.00                  Yritysesittely: Kuopion Saana
22.00                  Majoittuminen SawoHouse Botique Hotel

Tiistai 5.11.2019

07.30                  Aamiainen ja yritysesittely: SawoHouse Botique Hotel
08.30                  Lähtö
10.30                  Yritysesittely: Varjolan tila ja lounas
14.30                  Lähtö
15.30                  Yritysesittely: Karoliinan Kahvimylly ja Jukolan Juustola
16.30                  Lähtö
18.00                  Lahti, matkakeskus
19.00                  Hämeenlinna, ProAgria toimisto
20.00                  Forssa, ProAgrian Toimisto

Sahalahti Resort

Sahalahti Resort on maineikas ja perinteikäs matkailukeskus, joka sijaitsee upealla paikalla Puumalassa, vajaan tunnin ajomatkan päässä Savonlinnasta, Mikkelistä ja Imatralta. Uniikki ja kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen sahaympäristö Saimaan rannalla ja nykyaikaisesti varustellut tilat luovat upean kokonaisuuden lomailuun ja juhlille.
https://www.sahanlahtiresort.fi

TeaHouse of Wehmais

TeaHouse sijaitsee Juvalla ja on englantilaiseen teeperinteeseen erikoistunut teehuone. Ruusukankain ja kukkatapetein sisustetuissa huoneissa tarjoilemme englantilaisen teeperinteen mukaisesti valmistettuja teekattauksia kuten Afternoon Tea ja Cream Tea. Paikallinen teen ystävä tai ohi ajava matkailija voi hetkeksi astua Bedfordin herttuattaren, Annan maailmaan, nauttia kiireettömästä teehetkestä maaseudun rauhassa, vanhan sukukartanon tunnelmallisessa miljöössä.
https://teahouse.fi

Kuopion Saana

Kuopion Saana on Sauna & spa, joka avattiin 30.4.2019. Saamme kuulla kokemuksia ensimmäisen kesän jälkeen. Matkailukeskus Kuopion Saana yhdistää saunaelämykset, upeat ravintolapalvelut sekä lukuisat tapahtumat ja aktiviteetit saman katon alle.
https://www.kuopionsaana.fi/

SawoHouse Botique Hotel

Boutique hotel Sawohouse on pieni ja kodikas yksityinen hotelli Kuopiossa. Perinteikäs kiinteistö on kokenut täydellisen saneerauksen ja avattu uudistuneena majoituskäyttöön heinäkuussa 2018. Uusi 100-paikkainen Ala carte -ravintola avautui toukokuussa 2019. Kierrätys, ekologisuus ja kestävä kehitys ovat toiminta- ja elämänfilosofiamme, jolta pohjalta myös hotellimme ja ravintolamme rustiikkinen sisutus on rakennettu. Meille yleellisyyttä on nauttia pienistä asioista kuten kodikkuus, siisteys, rauhallisuus, herkullinen ruoka ja hyvä palvelu.
https://www.sawohouse.fi

Varjolan tila

Varjola tarjoaa kaiken tarvittavan onnistuneisiin tilaisuuksiin aina kokouksista perhejuhliin ja pienempiinkin elämyshetkiin. Varjola sijaitsee Keski-Suomessa, maaseudun rauhassa, Kuusaan kosken kuohujen kupeella. Riihihuoneissa voit kokea hotellimajoituksen luonnon helmassa, savusaunalla lempeät löylyt ja aktiviteeteistamme löytyy monen moista vaikka elämyslahjaksi. Päivän aikana tutustumme arktiseen koskiseikkailuun. Puhdas maaseudun juhlaruoka, aidot maut, huimat luontoseikkailut, elämykselliset saunat ja monipuoliset majoitusmahdollisuudet tekevät Varjolasta ainutlaatuisen vierailukohteen.
https://www.varjola.com/

Karoliinan Kahvimylly ja Jukola Juustola
Karoliinan Kahvimyllyn toiminta on siirtynyt kokonaisuudessaan kesällä 2014 avattuun Karoliinan Kestikievariin Leivonmäelle 10km vanhasta Karoliinasta pohjoiseen. Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat nauttimaan Karoliinan perinteisistä herkullisista leivonnaisista ja lisäksi Kievarin maittavista keitto ja salaatti lounaista sekä maalaispizzoista.

Yhteistyökumppanina toimii samassa liikerakennuksessa Aitoa Cheddar juustoa valmistava Jukolan Juusto. Maalaishenkinen sisustus ja tunnelma, erillinen ryhmätila ja hyvä liikenteellinen sijainti 4-tien välittömässä läheisyydessä sekä herkullinen lähiruokatarjonta takaavat erilaisen taukohetken ja mahdollistavat ryhmien palvelun ja yksityistilaisuuksien järjestämisen.
http://www.karoliinan.fi/

Tapahtuman ajankohta: 04.11.2019 07:00 - 05.11.2019 20:00
Lähiosoite: Forssa-Hämeenlinna-Lahti-Heinola

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut