Kylään maisemaan -hankkeen keskustelutilaisuus Tammelassa

Kuva. Katriina Koski

Kylään maisemaan -hankkeen keskustelutilaisuus Tammelassa

28.03.2019

Kylään maisemaan -hanke kannustaa arvokkaiden maisema-alueiden asukkaita ja yrittäjiä hyödyntämään kestävästi kulttuuriympäristöään.

Tammelan kulttuurimaisemat on yksi Kanta-Hämeen arvokkaista maisema-alueista. Mitä hyötyä arvostatus tuo? Miten statusta voisi hyödyntää lisää? Kylään maisemaan -hanke kannustaa arvokkaiden maisema-alueiden asukkaita ja yrittäjiä hyödyntämään kestävästi kulttuuriympäristöään.

Tammelan seudun ensimmäinen keskustelutilaisuus järjestetään yhteistyössä Tammelan kylät ry:n kanssa to 28.3.2019 klo 17.30.

Ohjelmassa:

  • Maista maisemaa. Ruoka-asiantuntija Jenni Kunnaala kertoo ruuan ja maiseman suhteesta kahvien ja paikallisherkkujen lomassa
  • Tammelan maisemien arvot esille. Asukkaiden ja vierailijoiden tuntoja, kokemuksia ja mietteitä alueen arvokkaista maisemista. Mukana 6-8 kertojaa
  • Kylään maisemaan -hankkeen esittely. Leena Lahdenvesi-Korhonen, Maa- ja kotitalousnaisten keskus
  • Keskustelua ja hankkeen jatkotoimista sopiminen

Ilmoittautuminen 22.3.2019 mennessä sähköpostitse katriina.koski@maajakotitalousnaiset.fi tai puh. 040 148 8220.

Tervetuloa tilaisuuteen!

www.maajakotitalousnaiset.fi/kylaanmaisemaan
​Löydät meidät myös Facebookista @kylaanmaisemaan ja Intsagramista @kylaan_maisemaan

Kylään maisemaan -hanketta toteuttaa Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry yhteistyössä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten, ProAgria Etelä-Suomen kanssa. Hankkeen toiminta-aika on 1.8.2018-30.6.2020. Hanke toimii Hämeen ja Uudenmaan maakuntien alueilla. Hanketta rahoittavat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Hämeen ja Uudenmaan Ely-keskukset. 

Tapahtuman ajankohta: 28.03.2019 17:30 - 19:30
Lähiosoite: Portaan Nahkurinverstas, Kappelintie 26
Postinumero ja -toimipaikka: Tammela, Porras

Jaa

Tapahtuman henkilöt