Outi Penttilä

Outi Penttilä
Asiantuntija, ruoka- ja yrityspalvelut, Neuvo 2020 asiantuntija maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen
Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Suomi, Pirkanmaa
Näsilinnankatu 48 D, PL 97
33101
Tampere

Toimin Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka- ja yritysasiantuntijan tehtävissä. Toimialueeni on pääosin Pirkanmaalla. Erityisosaamistani ovat ruokaan ja ravitsemukseen liittyvät koulutukset ja tapahtumat. Suomalaisen ja lähellä tuotetun ja Pirkanmaalaisen ruoan koen läheiseksi asiaksi ja haluan sitä tuoda esille kuluttajille, yrittäjille ja muille kohderyhmille

Työnkuvaani kuuluvat ruoka-, elintarvike- ja matkailualan yrittäjien neuvonta. Autan liikeidean arvioinnissa, liiketoiminnan suunnittelussa ja laadun parantamisessa, myös erilaiset koulutustehtävät niin yrittäjille kuin yhdistyksille sekä omavalvonta- ja hygieniaosaamiseen liittyvät tehtävät kuuluvat työnkuvaani.

Koulutukseltani olen restonomi YAMK sekä ammatinopettaja. Olen suorittanut ravitsemustieteen opintoja sekä olen hygieniaosaamistestaaja ja luonnonyrttineuvoja.

Toimin Neuvo 2020 - maatilojen neuvontajärjestelmän asiantuntijana seuraavissa asioissa: maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen.

Tapahtumat

 • 18.11.2017

  Messumatka Käden Taidot -messuille Tampereelle!

  Tervetuloa mukaan tutustumaan kotimaiseen osaamiseen ja tekemään kiinnostavia löytöjä!

 • Pälkäne 12.08.2018

  Suvipäivä Luopioisissa

  Tervetuloa keveään Suvipäivän tunnelmaan Aitoon koulutuskeskukseen Luopioisiin Pälkäneelle. Kukkahattu kutreille ja juhlimaan!

 • Tampere 03.06.2019

  Tammelantorin Ympäristötori

  Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin kampanja on mukana Ympäristötorilla. Asiaa mm. ruokahukan vesistövaikutuksista.

 • Orivesi 06.07.2019

  Längelmäveden kesäpäivä

  Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin kampanja on mukana Längelmäveden kesäpäivässä Rönnillä. Asiaa mm. ruokahukan vesistövaikutuksista.

Hankkeet

Ota yhteyttä

Palvelut