Kapustat Kaakkoon

Kaakkois-Suomen raja-asemien kautta tulee Suomeen yli 800 000 venäläistä matkustajaa vuosittain. Matkailijat käyttivät Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa rahaa yhteensä 320 miljoonaa euroa. Kaupat, kauppakeskukset, ravintolat ja kahvilat ovat venäläisten eniten käyttämät palvelut. 80 % matkailijoista osti elintarvikkeita, 60 % käytti ravintolapalveluita.

Etelä-Karjalaan ja Kymenlaaksoon tulevien matkailijoiden määrä näyttää yhä kasvavan voimakkaasti. Nyt on tullut aika hyödyntää tämä myös sinun yrityksessäsi. Kapustat Kaakkoon -valmennus auttaa yrityksesi kohtaamaan venäläisiä asiakkaita. Valmennusohjelma on tarkoitettu ensisijaisesti pienille elintarvike-, ruokapalvelu- ja matkailualan yrityksille. Saat oivan tietopaketin venäläisestä kulttuurista, tiedät ja tunnet paremmin venäläistä asiakkaana ja pystyt hyödyntämään mahdollisuuksia omassa yrityksessäsi. Opit myös muutaman tärkeän sanan venäjää ja osaat viestiä venäläiselle asiakkaalle yrityksestäsi ja palveluistasi.

Valmennusohjelma sisältää:

  • Tietopaketin venäläisestä kulttuurista ja tutkimustietoa odotuksista ruokapalveluita ja elintarvikkeita kohtaan
  • Hyödyllisen perussanaston, jolla pääset alkuun kommunikoinnissa venäläisten kanssa
  • Apua viestintään ja markkinointiin, jolla tavoitat venäläiset asiakkaasi
  • Osallistumisen tuoteinfoihin, joissa kaakkoissuomalaisia elintarvikkeita ja ruokapalveluja tehdään tunnetuksi venäläisille


Yhteydenottopyyntö

Jaa