Punajuuri-ohralaatikko Lisää punajuuri-ohralaatikkoon hieman murennettua sinihomejuustoa, niin laatikko käy myös pääruuasta.
Kesäkurpitsa-sitruunahillo ja -curd Paahtoleivän päällä maistuu kesäkurpitsa-sitruunahillo, joka voilisäyksellä jalostuu kesäkurpitsa curdiksi.
Paahdettu retiisi-varhaisperunasalaatti Tarjoa uudet perunat vaihteeksi salaattina, jossa maistuvat retiisit, rosmariini ja sitruuna.
Rapeat uunimuikut, puolukkamajoneesi ja kesäkaalisalaatti Rapeiden muikkujen upea makupari on lempeän hapan puolukkamajoneesi.
Siemennäkkileipä ja hernelevite Siemennäkkileipä, hummusta muistuttava hernelevite ja lasi maitoa on mukava ilta- tai välipala.
Liha-juurespata, tattaria ja kasviksia Pitkään hautunut lihapata on maukas sunnuntailounas. Lisäke valmistuu tattarista ja vihanneksista.
Paahdettu juuressalaatti ja palsternakkakastike Salaatti paahdetuista juureksista kruunataan herkullisella kastikkeella.
Blinit Blinitaikinalle on ominaista happamuus, joka syntyy, kun jauhojen, maidon ja hiivan seoksen annetaan käydä.