Millaista järveä kannattaa hoitokalastaa, voiko hoitokalastuksella vaikuttaa ravinteisiin, sinileväkukintoihin ja kalastoon, mitä keinoja on käytettävissä, paljonko pitäisi kalastaa, miten saalista voi käyttää, mitä hoitokalastus maksaa? Tietoja ja kokemuksia enemmän ja vähemmän onnistuneista suomalaisten ja eurooppalaisten järvien hoitokalastuksista.
Asiantuntijana vanhempi tutkija Ilkka Sammalkorpi Suomen ympäristökeskuksesta.
**********
Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hankkeen webinaarit kutsuvat mukaan oppimaan ja keskustelemaan ruokahävikistä, ruokahävikin vaikutuksista, vesistöjen hyvinvoinnista ja keinoista, joilla voimme vaikuttaa vesistöjen hyvinvointiin.
**********
Seuraa hankkeen viestintää: #hukkaruotuun #ruokahukkaruotuun #katsevesistöihin #ravinteetkiertoon #RAKI2 #kärkihanke #vaikutavesiin
www.maajakotitalousnaiset.fi/hukkaruotuun
www.maajakotitalousnaiset.fi/hukantorjuntapartio
Webinaarit ovat osa Maa- ja kotitalousnaisten ja Suomen ympäristökeskuksen koordinoiman Vesistökunnostusverkoston yhteisen Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hanketta, jolla tarjotaan kuluttajille tietoa mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristön, erityisesti vesistöjen tilaan omilla valinnoillaan sekä edistää ravinteiden kierrätystä. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä havainnollistamisen ja positiivisen viestinnän avulla. Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta Ravinteiden kierrätyksen edistämistä ja Saaristomeren tilan parantamista koskevasta ohjelmasta. Hanke toteuttaa hallituksen Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön -kärkihanketta.
Tapahtuman ajankohta: 21.11.2018 10:00
Hinta: Maksuton