SYKSYN LUONNOSTA PATAAN JA PÖYTÄÄN

SYKSYN LUONNOSTA PATAAN JA PÖYTÄÄN

24.09.2019

Laidun lautasella Miten hyödyntää luonnon monimuotoisuutta ruokapalveluissa

Maatalousluonnon monimuotoisuus säilyy vain hoitaen. Tietoisku aiheesta, mikäli asiaa käyttää
tuotekehittelyssä. Kurssin aluksi käydään läpi aiheet kasvillisuuden monimuotoisuuden hoidosta
aina eläinten hyvinvointiin.

Kurssilla valmistetaan yhdessä ateria paikan mukaisesti lampaasta ja muista sesongin raakaaineista.

Kurssilla mukana maisemasuunnittelija Riikka Söyrinki ja ruoka-asiantuntija Outi Penttilä.

kurssin hinta jäsenille 25 e, ei-jäsenille 35 e (sis. alv 24%).

Ilmoittautumiset 17.9. mennessä alaolevalla lomakkeella.

Lisätietoja Outilta, p. 040 7198959 tai outi.penttila@maajakotitalousnaiset.fi

Säänmukainen varustus.
Mukaan mahtuu 15 henkilöä.
Tapahtumat järjestetään Vihtori Peltonen – Lihasula –säätiön tuella.

Tapahtuman ajankohta: 24.09.2019 10:00 - 14:00
Lähiosoite: Tiitolan tila ja Roineen Helmi, Vehoniemen kylätie 100,
Postinumero ja -toimipaikka: Kangasala, Kaivanto
Hinta: hinta jäsenille 25 e, ei-jäsenille 35 e (sis. alv 24%)
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut