Ruokahukka ruotuun -infotapahtuma lapsiperheille

Ruokahukka ruotuun -infotapahtuma lapsiperheille

31.08.2019

Lähde mukaan torjumaan hukkaa!

Maa- ja kotitalousnaiset haastavat kuluttajia vähentämään ruokahävikkiä. Suomalaiset kotitaloudet heittävät pois syömäkelpoista ruokaa yli 20 kiloa vuodessa henkilöä kohden. Kaikki tämä ruoka on tuotettu turhaan.

Tule keskustelemaan ruokahävikin vaikutuksista ja saamaan vinkkejä ruokahävikin vähentämiseksi RUOKAHUKKA RUOTUUN -infotapahtumaan Hämeenkoski päivään la 31.8.2019 klo 10-13.

Tapahtumassa saat tietoa

• ruokahävikin määrästä

• keinoista sen vähentämiseen

• ruokavalintojen vaikutuksesta vesistöihin

• Hukantorjuntapartioon liittymisestä

Ruokahukka ruotuun-infon järjestää Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset yhteistyössä Taipalsaaren seurakunnan kanssa perheiden ysteisvastuutapahtuman yhteydessä Infotapahtumat ovat osa Maa- ja kotitalousnaisten Ruokahukka ruotuun – katse vesistöihin hanketta, jolla tarjotaan kuluttajille tietoa mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristön, erityisesti vesistöjen tilaan omilla valinnoillaan sekä edistää ravinteiden kierrätystä. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä havainnollistamisen ja positiivisen viestinnän avulla.

Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta Ravinteiden kierrätyksen edistämistä ja Saaristomeren tilan parantamista koskevasta ohjelmasta.

 

 

Tapahtuman ajankohta: 31.08.2019 10:00 - 13:30
Lähiosoite: Koskikartanon levähdyspaikka, Tampereentie 632
Postinumero ja -toimipaikka: 16800 Hämeenkoski

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut