Makuja ja yrittäjyyttä Etelä-Pohjanmaalla

Makuja ja yrittäjyyttä Etelä-Pohjanmaalla

26.07.2017

Makuja ja yrittäjyyttä Etelä-Pohjanmaalla

Lähde mukaan makumatkalle Etelä-Pohjanmaalle tutustumaan paikalliseen lähiruokayrityksiin, niiden tuotteisiin, toimintaan, verkostoitumiseen ja tarinoihin.

Lähdemme klo 7 Tampereelta (Ahlman)
Aamukahvit nautimme Korsuretkillä Jämijärvellä, elämyksellisessä luontomatkailukohteessa ja kuulemme yrittäjän toiminnasta ja verkostoista.

Teuvalla Laidun Hereford tilalla tutustumme tilojen yhteistyöhön ja herefordin lihan tuotteistukseen.

Matkamme jatkuu Kauhajoelle Valkoiseen Puuhun, yritykseen, joka tarjoaa asiakkailleen olohuonemaista, kansainvälistä kahvilakulttuuria hyödyntäen Etelä-Pohjanmaalaista raaka-aineita. Valkoisessa Puussa nautimme lounaan.

Kukkasmäen Marjatila Kauhajoella mansikat ja muut marjat jalostuvat erilaisiksi marjatuotteiksi niin kuluttajille kuin ammattikeittiöille.

Alavudella Vietävän hyvää -lähiruokamyymälässä  on esillä laaja valikoima lähellä tuotettuja tuotteita ja kuulemme yrityksen toiminnasta. Ostosmahdollisuus. Samalla tutustumme Alavuden Öljypuristamon  kylmäpuristettuihin rypsiöljyihin ja yrityksen toimintaan.

Paluu  Tampereelle noin klo 19.30

Tervetuloa mukaan, hakemaan uusia ideoita & verkottumaan.
Pidätämme oikeuden muutoksiin

Ilmoittutuminen allaolevalla lomakkeella 7.7 mennessä.

Lisätietoja Outi Penttilä, puh. 040 7198 959 tai outi.penttila@proagria.fi

JÄrjestää Parasta pöytään Pirkanmaalta - Lähiruokaa jokaiseen päivään -hanke

Tapahtuman ajankohta: 26.07.2017 07:00
Postinumero ja -toimipaikka: Etelä-Pohjanmaa
Hinta: Matkan hinta on 38€ + alv 24%/henkilö. Lounas on omakustanteinen.
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut