Kaura-puolukka pannarit

Kuva: Sami Piskonen
n. 12 - 15 pientä pannaria (onnistuu myös vegaanisena!) 

2  kananmunaa
1 dl  maitoa tai kaurajuomaa
1 dl  maustamatonta jogurttia tai kauragurttia
1 dl  kaurahiutaleita
1,5 dl  vehnäjauhoja
0,5 tl  suolaa
2 rkl  sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl  leivinjauhetta
0,5 dl  pullomargariinia
1 dl  puolukoita
1. Paistamiseen margariinia. Laita tehosekoittimen kannuun kananmunat, maito ja jogurtti. Sekoita nämä sekaisin. 
2. Lisää joukkoon loput raaka-aineet. Sekoita nopeasti sekaisin – älä liian kauan! 
3. Kuumenna lettu- tai paistinpannu. Lisää pannulle margariinia ja kaada taikinaa suoraan tehosekoittimen kannusta pannulla. 
4. Paista pannareita keskilämmöllä, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Tarjoa heti! 
Vinkki: Mikäli sinulla ei ole tehosekoitinta, voit käyttää sauvasekoitinta tai vatkata taikinan käsin vispilän avulla.

Jaa