Puheenjohtajan tervehdys

Vaikuta maakuntakokouksessa

Tänä vuonna talvi päästi meidät etelän ihmiset helpolla, lumitöitä ei juuri tarvinnut tehdä ja pakkastakin oli varsin kohtuullisesti. Kevät on ihanaa aikaa, chilin taimet on jo koulittu ja tomaattikylvöksetkin on pinnassa.

Ensimmäinen yhteinen vuosi Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisilla on takana. Kun yhdistetään viisi itsenäistä piirikeskusta, joilla on ollut hyvinkin erilaisia toimintatapoja, voisi kuvitella, että yhteistyössä on ongelmia. Meillä piirihallituksen työ on kuitenkin sujunut kitkatta, asioista on voitu keskustella hyvin rennossa ilmapiirissä.

Naisvoimaa kiertueella -maakuntakokoukset ovat alkaneet ja jokaisessa maakunnassa on oma kokouksensa. Näihin maakuntakokouksiin saavat osallistua päättäjinä kaikki maa- ja kotitalousnaiset. Kokous valitsee edustajiston maakunnalliset jäsenet sekä ehdokkaansa piirihallituksen jäseniksi ja puheenjohtajaksi. Kokouksessa keskustellaan tulevasta toiminnasta ja siellä saa esittää omia ideoitaan. Osallistumalla voit vaikuttaa! Maakuntakokouksista lisää kohdassa maakuntakokoukset.

Valtakunnallinen ”Metsästä voimaa” kampanja 2014 - 2015 on monipuolinen mahdollisuus jokaiselle yhdistykselle. Kutsukaa naapuriyhdistys, vaikka naapurimaakunnasta, tutustumaan oman alueenne kauniisiin maisemiin. Impin päivänä 11.6. järjestetään puunhalauksen maailmanennätystempaus ja paljon muita mukavia mahdollisuuksia nauttia metsästä. Kampanjasta lisää kohdassa Metsästä voimaa –kampanja.

Pidetään toiminta vireänä niin, että maa- ja kotitalousnaiset koetaan houkuttelevana järjestönä!

Merja Pekkala
piirihallituksen puheenjohtaja
p. 050 3581222, pekkalamerja@suomi24.fi

Jaa

Ota yhteyttä

Palvelut