Mansikka-broilerisalaatti

Mansikka-broilerisalaatti

5 annosta
gluteeniton

450 g maustamattomia broilerinsuikaleita
0,5 rkl rypsiöljyä
0,75 tl suolaa
0,25 tl sitruunapippuria
1 ruukku tammenlehtisalaattia
1 dl tuoreita yrttejä, esim. basilikaa tai sitruunamelissaa
keltaista melonia
5 dl mansikoita
200 g leipäjuustoa tai kotijuustoa
2 rkl valkoista balsamietikkaa

  1. Paista broilerit paistinpannulla öljyssä kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Huuhtele, kuivaa ja revi salaatti salaattikulhoon tai annoslautasille. Laita salaatin joukkoon yrttejä.
  3. Kuutioi meloni ja paloittele mansikat neljään osaan.
  4. Leikkaa juusto sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita päälle mansikan ja melonin palat
  5. Kaada mansikka-broilerisalaattiin kastikkeeksi valkoista balsamicoa.
     

Jaa