Uusin lehti

Kuva: Riitta Katko

 

 

 

Koti ja maaseutu 3/2018

Valmennusta hyvään oloon

Uukuniemen pitäjä on saatu liikkeelle. Personal trainer Katri Levänen perusti Etelä-Karjalaan oman liikuntayrityksen ja on saanut kunnon kohoamaan yhdellä jos toisella asukkaalla. Lue lehdestä Katrin asiakkaan Kyllikki Uimosen mietteitä!

Maaseudun nainen toi maakunnat Helsingin Itäkeskukseen

Teija Lotvonen toimii Helsingissä Itäkeskuksen Citymarketin osastopäällikkönä. Teija toi maakuntaruuat kauppansa hyllyille näyttävinä kokonaisuuksina. Teijan johdolla hyllyiltä löytyy nyt tuotteita ympäri Suomea.

Maistuisiko kotimainen kani?

Kani on verraten harvinainen suomalaisissa ruokapöydissä. Pia Pöllönen haluaa kasvattaa ekologista lihaa ja päätyi kasvattamaan lihakaneja. Vähärasvainen kaninliha sopii vaikka pataan. Jokainen eläin on Pöllöselle itselleen arvokas.

Herkuttele kevätbrunssilla!

Ota lehdestä talteen herkulliset kevätbrunssin reseptit. Maalaissalaatti, uppomunat tai vaikkapa eksoottinen shakshuka maistuvat kevään kekkereissä. Lehdestä löydät myös simaiset vinkit

Korista puutarha ”vanhalla roinalla”

Toisen roska on toisen aarre. Koti ja maaseutu opastaa kuinka hyödynnät vanhat huonekalut ja tarvikkeet puutarhan koristeina. Harkitse toistamiseen, joutaako roinasi roskiin…

 

 

 

 

 

 

Jaa