Satu Nokkonen

Toimin Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntijana ja vastaan Vanajan Parven kokouspalveluista Hämeenlinnassa.

Koulutukseltani olen restonomi (AMK), jonka lisäksi olen täydentänyt osaamistani ravitsemustieteen opinnoilla. Erityisosaamistani ovat ruokakasvatus, ravitsemus, ruuanvalmistustaidot sekä asiakaspalvelu. Haluan jakaa käytännön läheisin keinoin tietoa terveyden edistämisestä ravitsemuksen avulla, lisätä ruokailoa ja yhdessä syömistä sekä rohkaista kuluttajia syömään hyvin ja monipuolisesti.

Korostan mielelläni, sekä työssä että siviilielämässä ruuantuottajana, kotimaisen ruuantuotannon tärkeyttä, kotimaisten elintarvikkeiden turvallisuutta sekä ravintosisällöltään monipuolisia raaka-aineita.

Tapahtumat

  • Hämeenlinna 17.02.2021

    Maajussin eväät -pienryhmä alkaa

    Vain miehille suunniteltu pienryhmä, jossa varmistetaan, että maatalousyrittäjien eväät ovat terveyttä ja hyvinvointia edistävät

Hankkeet

Artikkelit