Parasta Pöytään Pirkanmaalla - lähiruokaa jokaiseen päivään

Kuva: Auli Hirvonen
Parasta pöytään Pirkanmaalla – lähiruokaa jokaiseen päivään – hankkeen tavoitteena on  saada paikalliset maatalousyrittäjät ja elintarvikkeiden jatkojalostajat huomaamaan lähiruokaan liittyvä liiketoimintapotentiaali ja hyödyntämään sitä aktiivisesti tuotteissaan ja palveluissaan. Lähiruoka tulee osaksi kuluttajien päivää. Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset on kehittämässä hankkeessa lähiruokareseptiikkaa Pirkanmaalaisten lähiruokatuottajien tuotteista kuluttajien käyttöön sekä  työpajatoiminnassa, jossa tuottajat pääsevät kehittämään tuotteitaan kuluttajien tarpeisiin. 
 
Hanketta hallinnoi Ahlmanin koulun Säätiö sr, osatoteuttajina on ProAgria Etelä-Suomi ry / Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset sekä Ekokumppanit Oy.
 
Instagram: @parastapoytaan
 

Yhteydenottopyyntö

Jaa

Hanketoimijat

Palvelut