Etsintäkuulutus: Löytyykö makumaisemia?

Kuva: Auli Hirvonen
Etsimme maaseutuyrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tuotteitaan ja palvelujaan hyödyntäen suomalaista ruoan tuotannon maisemaa ja luontoa. Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset tekevät kesän ja syksyn 2018 aikana pilottikokeiluna yhteistyöyritysten kanssa ruoan ja maiseman yhdistävän elämyksellisen palvelutuotteen. Tavoitteena on kehittää Makumaisema-tuote. Pilotteja tehdään kaksi: toinen Pirkanmaalla ja toinen Uudellamaalla.
 
Tällä pilottikokeilulla etsitään aiheesta kiinnostuneita yrityksiä ja yhteistyömahdollisuuksia, kehitetään palvelu, testataan sen toimivuutta ja lasketaan palvelun ansaintamahdollisuus. 
Nyt erityisesti etsimme sopivia kohteita, joissa palveluja voi toteuttaa. Sen lisäksi haemme ruokapalveluyrittäjiä, jotka ovat valmiit persoonallisten ruokapalvelujen kehittämiseen maisemassa.
 
Jos vastaat seuraaviin kysymyksiin myöntävästi, ilmoittaudu mukaan.
  • yrityksemme toimii Pirkanmaalla tai Uudellamaalla
  • meiltä löytyy perinnemaisemia ja olen kiinnostunut tilamme kulttuurimaisemasta ja -historiasta, ruoan tuotannosta sekä maatalousluonnosta ja olen valmis niitä esittelemään
  • olen valmis yritysten väliseen yhteistyöhön
  • olen valmis käyttämään aikaani (kohtuullisesti) palvelutuotteen kehittämiseen
  • yrityksemme on maatila ja/tai maaseutumatkailuyritys
 
Ota yhteyttä! IImoittautuminen 21.6. mennessä:
Pirkanmaa: maisema-asiantuntija Jutta Ahro, jutta.ahro@maajakotitalousnaiset.fi, 040 5444 899
Uusimaa: maisema-asiantuntija Auli Hirvonen, auli.hirvonen@maajakotitalousnaiset.fi, 0400 864 494
 
Ruokapalveluyrittäjä
Jos uusi toimintapa ruokapalveluissa kiinnostaa ja olet valmis erilaisten ja eri paikoissa tapahtuvien elämyksellisten maisemaruokailuiden tuottamiseen ja kehittämiseen, ilmoittaudu:
Pirkanmaa: ruoka-asiantuntija Outi Penttilä, outi.penttila@maajakotitalousnaiset.fi, 040 7198 959
Uusimaa: ruoka-asiantuntija Suvi Malin, suvi.malin@maajakotitalousnaiset.fi, 0400 682 334
 
Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset valitsevat pilottikokeiluun sopivat tilat. 
 
Kaikille aiheesta kiinnostuneille järjestetään opintomatka syyskuussa 2018. Voit jättää jo tässä vaiheessa yhteystietosi, jos opintomatka tai muu aiheeseen liittyvä tieto kiinnostaa, lähetämme postia lähempänä. 
 
Tätä ruoan ja maiseman palvelutuotteen pilotointia tukee Pirkanmaalla Vihtori Peltonen-Lihasula säätiö ja Uudenmaan Maatalousneuvontasäätiö.
 

Vastaa kyselyyn ruoka ja maisema -palvelutuotteesta

Olisi hienoa, jos sinulla olisi aikaa vastata restonomi-opiskelija Mira Aaltosen laatimaan kyselytutkimukseen. Kysely on tehty yhteistyössä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten kanssa. Haemme uusia mahdollisuuksia yritysten palvelukehitykseen ja tämä kysely palvelee meitä kaikkia. 
 
Kiitos, jos ehdit käyttämään tähän muutaman minuutin! Tästä linkistä pääset vastaamaan kyselyyn.
 

Jaa

Ajankohtaista

Ota yhteyttä